bal@hetisweerbal.nl 06 2505 5898

Het is weer Bal!

Wat

Menno PotHet is weer Bal! is ontstaan uit de Wenen van Geluk LIVE! avonden die op 24 en 25 mei 2015 werden gehouden om het boek Wenen van Geluk te vieren. Dit boek kwam uit naar aanleiding van de Champions League overwinning van Ajax in 1995. Een aantal auteurs van dit boek hebben toen voorgelezen uit het boek en uit andere werk, er was een Ajax 1995 Quiz, muziek uit die tijd, prachtige filmpjes en foto’s en er was bier… Rondgebracht door de meiden van het TOBACCO Theater die voor de gelegenheid prachtige Wenen van Geluk shirtjes met rugnummer droegen.

Deze avonden waren het initiatief van auteur/columnist Menno Pot, boeksamensteller/columnist Marcel Stephan, alias Gogme United en columist/quizmaster Rodney –Rodzooi– Rijsdijk.

Met Het is weer Bal! gaan we op dezelfde voet verder, een aantal wisselende auteurs leest voor, er zijn hapjes en drankjes, vlotte bediening, mooie beelden, lekkere muziek en een Voetbal Quiz. Hou onze Social Media kanalen en deze site in de gaten voor de line-up van de eerstkomende Het is weer Bal!