bal@hetisweerbal.nl 06 2505 5898

Het is weer Bal!

Vrouwen en agenda’s

De vrouw met de agendaHet gebeurt zelfs bij de grootste festivals: een hoofdact die afvalt. Bij Pinkpop zelfs vrij letterlijk afgelopen jaar. Foo Fighters viel af omdat drummer Dave Grohl van het podium was gelazerd. Ook bij Het is weer Bal! hebben we helaas wat tegenvallers moeten incasseren. Zowel Özcan Akyol als Danny Vera moeten op 6 september verstek laten gaan. Beide heren zeiden in eerste instantie enthousiast toe, maar ze zagen allebei iets belangrijks over het hoofd: ze hadden nog niet met moeder-de-vrouw overlegd en werden allebei teruggefloten omdat ze andere verplichtingen hebben die dag…

Danny Vera, één van de gezichten van de ‘meer voor mannen-zender‘ RTL7, laat zijn agenda door zijn vrouw beheren en kreeg te horen dat hij nóg een optreden heeft die dag. En de vriendin van Özcan Akyol wees hem er fijntjes op dat ze de dan nog op vakantie zijn… Al vermoeden wij stiekem dat Eus ook een beetje huiverig is om op de dag van Turkije-Nederland zichzelf bloot te moeten stellen aan allerhande flauwe grappen en ‘welgemeende’ condoleances omdat ‘zijn’ Turkije heeft verloren. Of andersom natuurlijk…

Hoe het ook zij, deze twee toppers komen niet, al hopen we beide heren in de toekomst wel eens mogen te verwelkomen. Belofte maakt schuld tenslotte.

Gelukkig zijn wij niet voor één gat te vangen en hebben we Özkan Akyol weten te vervangen door de meest grappige Vitesse-supporter die we kennen: Marcel van Roosmalen. Voor Danny Vera zoeken we ook nog een puike vervanging, maar dat komt ook goed, al zijn leuke suggesties altijd welkom (ook voor volgende edities).

Al met al staat er dus gewoon een sterke line-up met Diana Kuip, David Endt, Menno Pot en Marcel van Roosmalen als sprekers, De Grote FC Amsterdam-Voetbalquiz en een nog nader te bepalen muzikale omlijsting. Tel daar bier, gezelligheid, een spannende pot voetbal en de meest vlotte en knappe bediening van Amsterdam bij op en je hebt een top avond!

En dat voor slechts een tientje. Kom er nog maar eens om tegenwoordig. Kaartjes kun je bestellen via de website van het TOBACCO-Theater.

Tot 6 september!

Comments

comments