bal@hetisweerbal.nl 06 2505 5898

Het is weer Bal!

Vraag het Kiki

Op het moment dat het laatste fluitsignaal in Lyon klonk stonden wij als organisatie meteen op scherp. Ja! We gaan het organiseren! Locatie, check! Kaartverkoop, check! Nu nog een programma. Dat was even flink met hagel schieten binnen ons netwerk want vrijwel elke oud-Ajacied met wie wij contact hadden zit in Stockholm en alle schrijvers, columnisten en journalisten gingen ook die kant op, of hadden andere verplichtingen. Er is er zelfs eentje die met z’n vriendin naar Anouk moet woensdagavond…

Gelukkig kwam alles goed en vonden we een oud-speler die bereid was om bij ons langs te komen in de Melkweg. En niet zomaar een speler. De finale van 1995 keek hij nog gewoon thuis. Hij mocht nog niet mee naar Wenen van Louis van Gaal, want zat net bij de selectie en had nog geen volwaardig contract. Maar een jaar later stond hij in de basis in de Champions League-finale van 1996 die Ajax jammerlijk verloor van het gedrogeerde Juventus. En drie maanden na die finale scoorde hij de eerste officiële Ajax-goal in de toen nog nagelnieuwe Arena! We hebben het over niemand minder dan Kiki Musampa.

Kiki zal voor de wedstrijd kort worden geïnterviewd. Hij heeft al divers interview achter de rug de laatste tijd en alle ‘voorspelbare’ vragen al hebben beantwoord. Maar mocht je een leuke vraag op de lippen hebben branden voor Kiki dan kun je die aan ons mailen via bal@hetisweerbal.nl en dan stellen we die wellicht aan hem. Hoe origineler, hoe beter!

Musampa trad een jaar geleden ook op tijdens ons Bal Speciaal!, gelukkig hebben we de foto’s nog:

Comments

comments