bal@hetisweerbal.nl 06 2505 5898

Het is weer Bal!

Voorverkoop Bal Speciaal!

Ajax wint de Europa Cup in 1973Vandaag hebben alle bezoekers van Wenen van Geluk LIVE!, de eerste editie van Het is weer Bal! en alle edities van het Total Football Festival een mail ontvangen met daarin een link naar de speciale voorverkoop voor Bal Speciaal!

Deze avond is een initiatief van de organisatoren van Het is weer Bal! en het Total Football Festival en zal worden gehouden op zaterdag 28 mei 2016 in het TOBACCO Theater in Amsterdam. Op het programma staan een groot aantal mooie voetbalevenementen als verhalen, beelden en een quiz. Maar natuurlijk gaan wel die avond ook kijken naar de Champions League finale die in Milaan.

Kaarten kosten € 14,- (een logisch bedrag) en daarvoor ben je de hele avond bij ons onder pannen en zijn de hapjes en snacks inbegrepen. Je kunt ook een VIP tafel reserveren, dan zijn de hapjes én de drankjes (bier, fris, wijn) inbegrepen en kun je het hele evenement vanaf onze skybox op het balkon zien. Een VIP tafel is voor maximaal zes personen en kost € 250,-

Geen mail ontvangen? Dan zul je een week geduld moeten hebben, want vanaf vrijdag 22 april start de algemene kaartverkoop.

BAL Speciaal! is op zaterdag 28 mei vanaf 18:00 uur, zet het alvast in je agenda!

Comments

comments