bal@hetisweerbal.nl 06 2505 5898

Het is weer Bal!

Uitverkocht!

Toen we vorige week bij elkaar kwamen om de Europa Leaguefinale van ons aller Ajax in de Melkweg te organiseren hadden we een aantal lichte twijfels. Waarom zouden mensen naar ons toe komen en entree betalen terwijl ze ook gratis naar het grote feest op het Museumplein kunnen gaan of naar de kroeg? De mensen gaven het antwoord zelf: dinsdag begon de earlybird kaartverkoop voor de vaste bezoekers van Het is Weer Bal! en Total Football Festival en donderdagochtend ging de verkoop openbaar. Op vrijdagavond ontvingen wij een mailtje van de Melkweg: jullie zijn uitverkocht, gefeliciteerd!

Want, waarom zou je staan rillen van de kou op een tochtig plein met een festivalbiertje of op elkaar gestapeld in de kroeg zitten? Lekker warm en droog in de grote zaal van de Melkweg, om de hoek van het epicentrum van het feestgedruis op het Leidseplein als alles goed gaat, beter kun je niet zitten. We hebben het aantal kaarten bewust laag gehouden om het gezellig te houden en om ervoor te zorgen dat iedereen de wedstrijd goed kan zien. Zo krijgt iedereen waar voor z’n geld. Dat we die kaarten in zo’n korte tijd kwijtraakten is voor ons een unaniem belachelijk groot succes.

We hebben dus alvast maar een optie op de Ziggo Dome genomen voor mei 2018. Je weet wel, als Ajax in de Champions League Finale staat…

ELTFC-uitverkocht

Comments

comments