bal@hetisweerbal.nl 06 2505 5898

Het is weer Bal!

Poster Bal Speciaal!

Bal Speciaal PosterDe poster voor Bal Speciaal! is inmiddels helemaal klaar en gaat binnenkort naar de drukker om geprint te worden. Mocht je er eentje willen hebben om op te hangen in de kantine van je voetbalclub, je stamkroeg of misschien wel de sociëteit van je studentenvereniging, stuur ons dan een e-mail en we sturen er eentje op!

De kaartverkoop voor Bal Speciaal! loopt inmiddels gestaag, want er zijn genoeg voetballiefhebbers die zo’n hele avond vol voetbalverhalen, een voetbalquiz, MotherSoccer plaatjes (vinyl en op het scherm) en natuurlijk de Champions League finale op groot scherm niet willen missen.

Kaarten kosten slechts €14 en daarvoor geniet je dus van ons programma vooraf, de finale en verzorgen wij snacks en hapjes gedurende de avond. Je hoeft alleen maar wat geld mee te nemen om je biertjes te bestellen.

En als je dat ook niet wil, zoek dan vijf vrienden bij elkaar en huur een VIP tafel af in onze skybox op het balkon. Dan heb je ook nog alle drankjes (bier, fris, wijn) inclusief! En dan heb je dus ook de hele avond die leuke meiden (of jongens) van Team TOBACCO aan je tafel…

De zaal is open om 18:00 uur, Bal Speciaal! duurt tot 0:00 uur. KAARTEN koop je hier.

Binnenkort meer over het programma van Bal Speciaal!

Comments

comments