bal@hetisweerbal.nl 06 2505 5898

Het is weer Bal!

Mystery guest

Mystery GuestGisteravond kregen we eindelijk de bevestiging dat er vanavond tijdens Bal Speciaal! nog een gelouterde ex-voetballer bij zal zijn, een spraakmakende persoonlijkheid die kan bogen op een ruime ervaring in de voetballerij in het algemeen en Europacup finales in het bijzonder. Deze man heeft drie van die finales gespeeld en is jarenlang het boegbeeld van zijn club en stad geweest.

En om het een beetje spannend te houden houden we zijn naam nog even geheim, maar neem van ons aan dat deze uiterst vriendelijke en vrolijke man de ideale slagroom op de -nu al- geweldige taart is van gasten op ons Bal Speciaal! Want met verhalen van Maarten Spanjer en Kluun en de Real Atletico Milaan talkshow met Kiki Musampa, Henk Spaan, Willem Vissers en Jeroen Stekelenburg is de avond nu al uiterst boeiend.

En dan hebben we nog een spannende Europacup Voetbalquiz en voetbalpool met prachtige prijzen, zijn er lekkere hapjes, bier en eindigen we het bal met de beroemde Mothersoccer Plaatjes.

De laatste kaarten zijn te koop, €14 voor een hele avond topvermaak en de finale op groot scherm, inclusief hapjes en snacks. Waar wacht je nog op?

O en nog even over onze mystery guest, dat hij een beroemde ex-voetballer is klopt niet helemaal, want hij voetbalt nog steeds!

Comments

comments