bal@hetisweerbal.nl 06 2505 5898

Het is weer Bal!

Met ‘Het is weer Bal’ naar AFC

Amsterdamsche_FC_logoWe hebben bij deze eerste editie van ‘Het is weer Bal!’ niet een klein aanvullend programma, maar eigenlijk een aanvullend evenement.

Het thema van de avond is ‘Amsterdam Voetbalstad?‘ Dus we zien verschillende prachtige sprekers, we hebben een puike FC Amsterdam-Quiz en Joop Leeuwendaal zingt een lekker moppie Mokumse liederen. Dat is natuurlijk al een fijn programma, maar om het thema écht te voelen krijg je op vertoon van je uitgeprinte ticket voor ‘Het is weer Bal’ ook gratis toegang tot de thuiswedstrijd die AFC die dag speelt tegen VVSB. En dat is niet zomaar een wedstrijd, maar een duel in de hoogste regionen van het landelijke amateurvoetbal. Beide clubs maken grote kans om volgend seizoen naar de nieuwe landelijke divisie te promoveren. Een divisie die nóg dichter tegen de Eerste Divisie aan zal schurken.

AFC uit 1895 is één van de oudste clubs van Amsterdam en werd in 2014 kampioen van de Topklasse Zondag. AFC speelt op Sportpark Goed Genoeg aan de Boelaan in Buitenveldert.

Kaarten voor deze mooie Amsterdamse voetbaldag zijn voor minder dan een tientje verkrijgbaar op de website van het TOBACCO Theater. Het wordt een dag waarin het Amsterdamse voetbal in al zijn facetten tastbaar is!

Comments

comments