bal@hetisweerbal.nl 06 2505 5898

Het is weer Bal!

Kom in stijl

Nog een etmaal of twee en dan stroomt de Max van de Melkweg vol voor ons Europe League the Final Countdown! evenement. Vanmiddag hebben we vergadering gehad om alles door te nemen, het draaiboek te maken en de laatste punten af te ronden. Het programma is bijna rond, hoewel dat een hoop voeten in aarde heeft, want er schijnt een of ander evenement in het land van Pippi Langkous te zijn…

Maar we gaan er sowieso een topavond van maken en roepen alle bezoekers vooral op om in het rood-wit te komen, Ajax thuisshirts, sjaals, petten, alles! Wij hebben ook onze zolders leeggetrokken en zo kwam deze mega Amsterdam vlag weer uit een doos. Die kan mooi aan de balustrade van het balkon hangen, naast alle vlaggen en banieren die jullie mee gaan nemen.

We richten de zaal helemaal in als voetbalarena en gaan er een mooi feest van maken!

Ajax speelt dus in het thuistenue, het nieuwe thuisshirt is vanaf morgen te koop bij de fanshop, en United in het blauw. Dat shirt lijkt verdacht veel op het nieuwe uittenue van Ajax, dus mocht je bedacht hebben om dat aan te doen, dan raden we je dat ten sterkste af…. Je wil de kat niet op het spek binden toch? Of de niegus afroepen over ons aller Ajax? Groen is ook zo’n kleur, die van Rotterdam, dus ook hier zeggen we: groen niet doen!

Alle bezoekers van #ELTFC ontvangen morgen nog een een e-mail met wat praktische informatie, dus mailt u ons niet, wij mailen u!

Vlag Amsterdam

Comments

comments