bal@hetisweerbal.nl 06 2505 5898

Het is weer Bal!

Kanu en Kluivert waren in bloedvorm

Het is weer Bal-dames

Het is weer Bal-dames

Ach ja wat waren ze mooi hè? En goed in vorm ook! Finidi, Kluivert, Kanu en noem ze allemaal maar op. We hebben het hier niet over de voetballers maar over de knapste bediening van Amsterdam: die van het TOBACCO theater.

Op twee uitverkochte Wenen van Geluk LIVE! avonden werkte het bedienend personeel zich drie slagen in de rondte om het dorstige publiek van drank en lekkere hapjes te voorzien. Ze waren allen gekleed in T-shirts met daarop de namen en rugnummers van de Ajax-spelers die twintig jaar geleden de Champions League wonnen.

Ook op Het Is Weer Bal zijn onze toppers er weer bij en ook nu zullen ze herkenbaar gekleed zijn. De dames zullen gekleed zijn in prachtige rode shirtjes en de heren (ja, die waren er ook, seksisme is ons vreemd)  zijn in het blauw gekleed. De shirtjes zijn voorzien van het logo van Het Is Weer Bal, dus uw bierleveranciers zullen weer herkenbaar zijn.

Als Kanu, Kluivert en consorten weer in dezelfde bloedvorm steken als op die mooie avonden in mei dan zal het niemand aan iets ontbreken!

Lust je geen bier? Er is natuurlijk ook zoete witte wijn, breezer en zelfs Cola Light verkrijgbaar.

Nog geen kaartje gekocht? Dan kan dat nog, zolang de voorraad strekt, op de website van het TOBACCO Theater!

Comments

comments