bal@hetisweerbal.nl 06 2505 5898

Het is weer Bal!

Kaartverkoop

Nee, zo hectisch als in 1992 ging het niet toen Ajax deze week de 10.000 kaarten voor de Europa Leaguefinale in Stockholm in de verkoop deed. Alle uitkaarthouders hebben hun slag geslagen en ook een deel van de seizoenkaarthouders kwam er door. Uiteraard waren er onder de laatste groep een hoop klachten en is het natuurlijk ronduit bespottelijk dat sommige Ajacieden misbruik maken van het aloude ‘vraag-aanbod’ principe….

Voor alle thuisblijvers is het dan nu zaak om te bepalen waar, hoe en met wie je de wedstrijd dan wil zien en wij zouden de heren van WC-eend niet zijn als we onszelf niet aanprijzen. Want onze locatie is perfect, op een steenworp van het Leidseplein, maar ook de zaal is perfect. In tegenstelling tot de kroeg – en waarschijnlijk het Museumplein – hebben wij gekozen voor een opstelling met lange tafels, losse banken en statafels in de zaal. Voor de mensen die liever staan is het balkon the place to be, hoewel je daar tijdens het voorprogramma natuurlijk ook prima kan zitten.

Onze kaartverkoop loopt gesmeerd, de ‘intimi’ hebben twee dagen kunnen shoppen en sinds vanmorgen de reguliere verkoop begon is het aantal verkochte kaarten inmiddels gestegen tot ruim 60% van het totaal. En dat na twee dagen.

Mocht je nog twijfelen, doe dat niet te lang, want we hebben het gevoel dat we de Max helemaal vol krijgen.

Aan het voorprogramma wordt druk gewerkt, aan de verdere invulling van de avond ook, de Ajax Europacupquiz komt sowieso, enkele sponsoren hebben al mooie prijzen beschikbaar gesteld. Inmiddels hebben we ook de eerste namen vastgelegd, daarover later meer.

We hebben contact met een Zweedse kok, voor toepasselijke hapjes. En ja, mocht je met je kinderen willen komen dan kan dat. We gaan zorgen dat jullie sowieso een zitplaats krijgen. Want zoals Cruijff zou zeggen: ‘Wie de jeugd niet voorlaat, die heb niet de toekomst.’

Klik hier om kaarten te bestellen.

Als je vragen hebt, stuur dan een e-mail naar bal@hetisweerbal.nl.

Kaartverkoop Ajax 1992

Comments

comments