bal@hetisweerbal.nl 06 2505 5898

Het is weer Bal!

Informatie Kaartverkoop

Koop kaarten voor Het is weer Bal!Er is vandaag een nieuwsbrief verstuurd naar alle belangstellenden en de mensen die kaarten hadden gekocht voor Wenen van Geluk LIVE! én de mensen die reeds kaarten in hun bezit hadden voor de eerste editie van Het is weer Bal! Op die mailing kregen we een aantal vragen over reeds gekochte kaarten en het annuleren van ons evenement op Facebook.

  • Het is weer Bal! gaat gewoon door op 29 november 2015. De reden dat er een evenement geannuleerd zou zijn op Facebook komt doordat er per ongeluk een dubbele evenement-pagina was aangemaakt, we moesten er eentje verwijderen. Maar geen paniek, dit Facebook Event bestaat nog gewoon. Als je zin hebt kun je daar meteen laten weten of je komt, dan zien je vrienden dat ook en breng je ze misschien op een idee…
  • Reeds gekochte kaarten voor het oorspronkelijke evenement dat we begin september hadden gepland, blijven gewoon geldig! Print ze uit, neem ze mee en je kunt er ’s avonds niet alleen mee naar het TOBACCO Theater, maar je kan hetzelfde kaartje ’s middags ook gebruiken om gratis de topper uit de Topklasse Zondag tussen AFC en VVSB te bezoeken! (deze aanbieding geldt natuurlijk voor alle kaartkopers)

Nog geen kaarten gekocht? Wees er snel bij, ga naar de website van het TOBACCO Theater en je bent er bij!

Comments

comments