bal@hetisweerbal.nl 06 2505 5898

Het is weer Bal!

Het wordt weer Bal!

We waren er stiekem al mee bezig, want de Bal Speciaal avond die we vorig jaar organiseerden op de avond van de Champions League finale kon natuurlijk nog beter worden gehouden als Ajax de Europa League finale zou halen. Die finale is op 24 mei en dat is weer precies dezelfde dag als de eerste Wenen van Geluk LIVE avond, twee jaar geleden.

Het enige probleem was de beschikbaarheid van ‘ons’ Tobacco theater, want die hadden al een boeking staan en daar kon helaas geen mouw aan worden gepast. Dus hebben we even rondgevraagd en kwamen we bij de Melkweg terecht, die hadden nog een zaaltje vrij en dus kunnen we met trots aankondigen dat er op woensdag 24 mei 2017 weer een editie van Het is weer Bal! komt in The Max.

De komende dagen gaan we gebruiken om de organisatie op poten te zetten, de details te bespreken en een programma samen te stellen. Hou deze site en onze social media kanalen in de gaten voor meer informatie of schrijf je in voor onze nieuwsbrief, vul hieronder je e-mail adres in en we houden je op de hoogte.

 

Het is weer Bal! op 24 mei 2017 met de finale Europa League

Comments

comments