bal@hetisweerbal.nl 06 2505 5898

Het is weer Bal!

Het was weer Bal!

Diana KuipZo, dat was een geweldige avond zondag! Vooraf waren we best een beetje zenuwachtig of deze avond ook maar in de buurt zou komen van de Wenen van Geluk LIVE! avonden in mei. De stemming was daar toen dermate uitgelaten en de belangstelling zo overweldigend, dat het eigenlijk alleen maar tegen kon vallen. Maar dat is absoluut niet het geval geweest, er waren wat minder mensen in de zaal, maar die hebben -zover we hebben gehoord en gelezen- zich uitstekend vermaakt. De verhalen van de auteurs gingen er in als koek, sommige waren serieus, andere overgoten met een cynisch/ironisch sausje en weer anderen zorgden voor een uitgelaten stemming.

De FC Amsterdam voetbalquiz ging erin al koek, die unieke beelden er bij deden de rest. Natuurlijk zorgen de liedjes van Joop Leeuwendaal voor een warme Amsterdamse stemming. En de jongens en meiden van het Team TOBACCO zorgden er voor dat de glazen gevuld bleven.

Zoals aangekondigd gaan we dit zeker herhalen, de suggesties voor een volgend thema (De Klassieker) nemen we zeker in overweging en uiteraard staan we open voor meer ideeën en opbouwende kritiek. Stuur ons vooral een mail als je deze wil delen. En mocht je er niet bij geweest zijn, dan hopen we dat je volgende keer wél komt!

Heb je foto’s of filmpjes gemaakt? Deel ze vooral via de mail, of op onze Facebook en/of Instagram.

Tot de volgende editie!

Marcel, Menno, Rodney en de mensen van het TOBACCO Theater!

Team Tobacco

Comments

comments