bal@hetisweerbal.nl 06 2505 5898

Het is weer Bal!

Het is alweer Bal!

Europa Cup Finale 1962De tweede editie van Het is weer Bal! begint steeds meer vorm te krijgen. Op dit moment zijn we druk in gesprek met een aantal auteurs, muzikanten en insiders uit de voetbal- en bloggerswereld om eind mei weer met een prachtige voetbalavond te komen in het vermaarde TOBACCO Theater.

Om geen valse verwachtingen te wekken, houden we datum en programma nog even geheim, maar het ziet er naar uit dat het weer een prachtige avond wordt. De organisatie van Het is weer Bal! heeft toenadering gezocht bij de mannen achter het Total Football Festival om de organisatie samen op poten te zetten en ook de mannen van MotherSoccer en uiteraard COPA Football hebben hun medewerking reeds toegezegd.

Over COPA Football gesproken, dat retro FC Amsterdam shirt komt steeds dichterbij. Op dit moment wordt er de laatste hand aan een prototype/proefshirt en hopen we het tijdens onze Het is weer Bal! avond alvast te presenteren, waarna er in de winkel van COPA op de Prins Hendrikkade een officiële presentatie zal komen.

Weinig concreet nieuws dus nog, maar hou ons in de gaten tijdens de Paasdagen! En wellicht dat de foto bij dit artikel al een klein tipje van de sluier oplicht?

Comments

comments