bal@hetisweerbal.nl 06 2505 5898

Het is weer Bal!

Finale Bal!

europacupfinale1962Het duurde iets langer dan we hadden gehoopt, maar de kogel is door de kerk, of liever gezegd, de bal is door het theater. We hebben een datum voor ons volgende voetbalfestijn in het TOBACCO Theater en wel Zaterdag 28 mei 2016!

Inderdaad, de avond van de Champions League finale 2016. En dus gaan we niet alleen voetbal kijken, maar we verzorgen natuurlijk weer een mooie avond vol verhalen, beelden, muziek, een quiz en natuurlijk bier en lekkere hapjes! Daarvoor werken we intensief samen met de mannen van Total Football Festival, zodat we nog meer moois kunnen brengen die avond.

De komende week zullen alle mensen die eerder aanwezig waren op de Wenen van Geluk LIVE avonden, het Total Football Festival én de eerste editie van Het is weer Bal! een nieuwsbrief ontvangen om via een exclusieve voorverkoop de eerste kaarten te bemachtigen. Maar ook als je je alsnog inschrijft voor onze nieuwsbrief maak je kans op deze unieke voorverkoop.

Inschrijven doe je hier:

 

Hou deze website en onze Facebook of Twitter accounts in de gaten voor meer informatie over het programma, kaartverkoop, VIP tafels en meer!

Comments

comments