bal@hetisweerbal.nl 06 2505 5898

Het is weer Bal!

Europe League the Final Countdown!

Woensdag 24 mei is het zover, de Europa League finale tussen Ajax en Manchester United. Ruim 10.000 Ajax fans zullen de reis naar Stockholm maken, maar al die andere Ajacieden zullen de wedstrijd thuis, in de kroeg of op het Museumplein gaan kijken. Of in de Melkweg…

Wij gaan namelijk weer een toffe voetbalavond organiseren met leuke gasten, mooie verhalen, een Ajax Quiz en muziek. Het Tobacco theater was niet beschikbaar en dus doen we het gewoon in de Max. Deze zaal wordt ingericht met lange tafels in de zaal, sta tafels er omheen en zit/staplaatsen op het balkon.

Er is bediening in de zaal, er hangen TV schermen bij de toiletten en in de rookruimte, er zijn hapjes en er hangt een megascherm zodat iedereen de wedstrijd kan zien en het niet te massaal wordt.

Met de invulling van het programma zijn we druk bezig, een hoop gasten ‘weten nog niet of ze naar Stockholm gaan’, maar daar wordt aan gewerkt. We houden je hier op de hoogte.

Kaarten kosten € 7,50 en zijn vanaf dinsdag 16 mei te koop voor de vaste gasten van Het is weer Bal! en Total Football Festival, vanaf donderdag 18 mei kan iedereen kaarten kopen.

Kun je niet wachten tot donderdag, stuur dan een e-mail naar bal@hetisweerbal.nl en je ontvangt een link naar de speciale voorverkoop.

Comments

comments