bal@hetisweerbal.nl 06 2505 5898

Het is weer Bal!

ELTFC Fotoverslag

Het is inmiddels alweer een week geleden dat we ons opmaakten voor ons Europa League the Final Countdown festijn in de Melkweg. Een avond die in het teken stond van de Europacup finale Ajax-Manchester United. Ondanks het teleurstellende verloop van deze finale kijken we toch terug op een meer dan geslaagd evenement, waar een goed gevulde zaal genoot van het voorprogramma, de beelden, de Voetbal DJ’s, onze vermaarde voetbalquiz en het optreden van Chris Zegers.

In de rust schoof ook Kiki Musampa nog even aan om de eerste helft te bespreken en zijn advies te geven voor de rest van de wedstrijd; het mocht helaas niet baten. Gelukkig bedachten we na afloop dat we vooral trots moeten zijn op Ajax, want wie had nou aan het begin van het seizoen kunnen voorspellen dat die finale ├╝berhaupt een mogelijkheid was? En dus dronken we nog een biertje en dansten en zongen we mee met de muziek voordat we met een lach en een traan de avond afsloten.

Elders op deze website kun je genieten van een fotoverslag van de avond. Mocht je zelf nog foto’s, video’s of een verslag willen plaatsen stuur ons dan een e-mail, we plaatsen we het graag.

Tot slot willen we graag de volgende personen en bedrijven bedanken voor hun medewerking aan deze top avond: Chris Zegers, Kiki Musampa, COPA, Barry Pirovano, Kamp Seedorf, Football Culture en uiteraard alle medewerkers van de Melkweg, die ervoor hebben gezorgd dat alles op rolletjes verliep.

Rodney Rijsdijk en Marcel Stephan van Het is weer Bal! en Maarten Tuininga van het Total Football Festival.

En mocht je het verhaal van Chris niet helemaal hebben meegekregen, dan kun je het op de YouTube Pagina van @Pi-Alfa nog een keer terugzien, deze opname is inmiddels twee jaar oud, maar de strekking is precies dezelfde:

 

Comments

comments