bal@hetisweerbal.nl 06 2505 5898

Het is weer Bal!

David Endt bij Driessen draait door

David EndtAfgelopen zaterdag zat David Endt in een speciale uitzending van het RTV-NH radioprogramma Driessen draait door. Het wekelijkse programma van Leo Driessen waarin hij een aantal prominente voetbalmensen aan de tand voelt over de toestand in de voetballerij. Het speciale aan deze uitzending was het feit dat er vanuit een pop-up auto-showroom in Amsterdam-Noord, vlak bij het Sail Amsterdam terrein.

Te gast waren onder meer AFC voorzitter Ad Westerhof, vaste gasten Rinus Israël & Jan Jongbloed en dus David Endt. Het programma is absoluut de moeite van het luisteren waard, want het is gezelligheid troef aan tafel en de Amsterdamse humor druipt de speakers uit. Vooral Jan Jongbloed is de koning van de kwinkslag en grappen en grollen.

Maar ook David Endt kan natuurlijk prachtig vertellen en stapelt de ene nautische term op de anderen, het is een special Sail uitzending tenslotten. Ook maakt Endt in het tweede uur van het programma (vanaf minuut 14) een mooi stukje reclame voor Het is weer Bal! en nodigt Jongbloed meteen uit om op 6 september ook langs te komen om met wat FC Amsterdam coryfeeën oude herinneringen op te komen halen en de zaal deelgenoot te maken van wat smeuïge anekdotes.

Dat wordt vast leuk!

Je kunt het programma van Leo Driessen hier terugluisteren.

Comments

comments