bal@hetisweerbal.nl 06 2505 5898

Het is weer Bal!

COPA x FC Amsterdam

FC Amsterdam - VVVWeet je nog dat we nieuws hadden de vorige keer dat het weer bal was? Dat de schatbewaarders van FC Amsterdam toestemming hadden gegeven aan COPA Football om een mooi retroshirt van de lieverdjes te ontwerpen? En dat we toen die avond al een paar prototypes konden laten zien?

Nou, het is inmiddels een maand of wat later, maar de kogel is door de kerk! Een delegatie van het roemruchte FC Amsterdam, namelijk Theo Cornwal, Jan Jongbloed, Pim van der Meent (oud-trainer), Wim Crouwel (oud-fysiotherapeut) en Rob Bianchi hebben het ontwerp bekeken en zijn er erg enthousiast over.

Uiteraard zijn er nog wat kleine verbeterpunten, maar dat is geen belemmering om binnenkort dit collectors item te presenteren. Uiteraard hopen we dit tijdens de volgende editie van Het is weer Bal! te kunnen onthullen. Maar wellicht dat we hier binnenkort alvast een tipje van het shirt kunnen oplichten.

De eerstvolgende editie van Het is weer Bal! staat inmiddels in planning. Het belooft een speciale en misschien wel gedenkwaardige avond te worden. Later meer hierover, want we gaan natuurlijk de bezoekers van de eerste editie als eerste de kans geven om toegangskaarten te bemachtigen…

PS: wie zijn toch die twee jongens daar op het veld van het Olympisch Stadion?

Comments

comments